Janika egy életre magába bútorozta a foci szeretetét

Újonnan induló sorozatunkban Vasziliu Tamás beszélget szövetségünk ismert játékosaival, csapatvezetőivel. Célunk, megismertetni ezen sportembereket és közelebb hozva mindenkihez az emberi oldalukat. Az első rész vendége Vecsei János a T-butoroutlet tulajdonosa, aki amellett hogy imád futballozni, rendszereres támogatója is vármegyénk kispályás labdarúgásának.

 

Jani mióta vagy igazolt játékosa a bajnokságunknak? Mesélnél a kezdetekről?

 Először is köszöntöm az olvasókat. Magam kb. 25 éve vagyok igazolt játékos a DVKLSZ-nél. Barátom, Szűcs Lajos hívott korábban a Bánkuti Jenő (jelenlegi DVKLSZ játékvezető) által vezetett Baross Gábor DSE csapatához. Itt kezdtem el játszani. Ikertestvérem, Laci is a csapat tagja volt. A fiúkkal a legalsó osztályból indulva egészen az első osztályig jutottunk. Később a csapat megszűnt. Jelenleg szintén az első osztályban játszom, a Tbutoroutlet.hu csapatában.

Úgy tudom, korábban a DVKLSZ-nél belekóstolták a játékvezetésbe is!

 Igen elvégeztem a játékvezetői tanfolyamot, és közel egy évig működtem is! Később az élet eltérített ettől a nagyon érdekes, sokszor hálás, viszont számtalan esetben hálátlan hivatásról.

Kispálya mellett, nagypályán is focizol jelenleg is. De úgy tudom más sportágakba is belekóstoltál fiatalon.

Korábban komoly szinten kick-boxoltam, de az már a múlté. Jelenleg egy csodás kis település, Fülöp csapatban futballozom nagypályán. Itt nagyszerű emberek és remek barátok között kapok játéklehetőséget hétről-hétre. 

Tudvalevő mennyire szereted a labdarúgást. Az utóbbi időben már DVKLSZ elnökségi tagként és szponzorként is jelen vagy szervezetünk életében. Honnan jött az elképzelés, hogy komolyabb szerepet is vállalj szövetségünkben.

Igen, mióta a T-Bútor Outletet csinálom azóta támogatom a DVKLSZ-t és sok egyéb vármegyei futballtornát, csapatot. Igazából mikor jött 2023. januárjában a választás, gondoltam jelöltetem magam. Nagyon örültem neki hogy a csapatvezetők bizalmat szavaztak nekem. A magam részéről igyekszem ezt meghálálni. Sokat foglalkozunk a szövetség ügyeivel, s úgy érzem nagyon jó irányban haladunk. Az eddigi visszajelzések pozitívak, ez pedig külön öröm.

János! Mesélnél egy kicsit nekünk a T-Bútor ötletéről?

 2015-ben nyitotta meg a T-BÚTOR a kapuját. Azóta törekszünk, hogy mindenki a legjobb árban és legjobb minőségben jusson hozzá a bútoraihoz. Nagy gondosságot fordítunk arra, hogy nagyon jó minőségű termékeink legyenek. Sok ülőgarnitúránk, szekrénysorunk  és étkezünk található a boltban, ahol egy  hatalmas nagy bemutatótermet rendeztünk be.

Mit üzensz tagjainknak a 2024-es évre?

Gyertek játszani! Legyen minél több csapat, mert mindenkinek jót tesz egy kis sporttal történő kikapcsolódás ebben a rohanó világban!

-vasziliutamas-