Húsvét után tovább pattog a labda!

A Húsvéti ünnepek után úgymond "csonka héttel" de annál több érdekesnek tűnő mérkőzéssel folytatódik a 2022-es szabadtéri kispályás bajnokság. A 11Teamsports-1. osztály kivételével minden más osztályban rendeznek meccseket a keddi (04.19.) fordulóban. A párharcoknak az Oláhgabi, az Agrár műfüves pályái adnak otthont.

A hét további részében egyébként összesen 48 meccs kerül lejátszásra ideális esetben. Hacsak nem lesz halasztás vagy az időjárás nem szól közbe. Szóval ha csak a meccsek számát nézzük, akkor izgalmakban és gólokban biztos nem lesz hiány ezen a héten sem a bajnokságban. Vajon mennyi gól születik összesen? Szerintünk vagy 200! Vagy felette!

És, hogy milyen érdekesebbnek tűnő derbiket láthatunk ha kilátogatunk a pályákra?

Kedd (04.19.): A Cápák FC és az AC Mivan párharca a 3. osztályban mindenképpen izgalmasnak tűnik, hisz győzelemmel kezdték az idei szezont. Vajon a szintén a harmadik vonalban szereplő GSV megszerzi első találatát a bajnokságban? Szalóki Gold Group ellen adott a lehetőség! Mikor kezdi meg az Airvent a pontok gyűjtögetését? Esetleg a DEAC MK Original ellen? Szerdára minden kiderül!

Szerda (04.20.): Két mérkőzést is rendeznek az 1. osztályból. Az Invictus (Fék) vajon javít az első forduló után, ahol is a Chilivel játszottak döntetlent. A Shoprenter elleni csata után megtudjuk. Ugyanez a kérdés igaz a Chilire is. Ők a Józsafa KFT. ellen igyekeznek javítani. Szintén az első vonal kérdése lehet, hogy vajon a Pontycentrum a hét végén is az éllovas pozíciót fogja elfoglalni? Ehhez mindenképpen győzniük kell a Lufthansa ellen! Jó kis meccs lesz! Mint, ahogy a Real Team Legends - El-Szállít is jó kis összecsapásnak néz ki a hatod osztályból. Ez a két csapat tényleg tele van legendákkal!

Csütörtök (04.21.): Ezen a napon rendezik a legkevesebb találkozót a héten. Hat mérkőzés játszanak. Vajon a Deportivó nyakon rúgja-e a HarmóNIát a 2. osztályban? A Sporik javítanak az első két fordulóban elszenvedett vereségek után? A Délibáb folytatja magabiztos bajnoki szereplését a Vének ellen?

Péntek (04.22.): A hét utolsó napján igazi csata van kilátásban a negyedik vonalból. A Péterfia Panzió és a Natuti is jól kezdte a szezont. Két-két győzelem és mindketten csak 3-3 gólt kaptak eddig. Viszont a Péterfia öt góllal többet szerzett az ellenfelénél. Jó kis meccsnek ígérkezik! A DKV FC vagy a Hajdú TTE javít az első fordulóban elszenvedett vereség után (5.o)? Ezen a napon pályára lép a DebrecenLabor-Dentofit is. Ellenfelük a HB Bútor lesz. Kíváncsian várjuk, hogy az Öregfiúk bajnoka mire megy a fiatalság ellen. A múlt heti Phoenix SE ellen egy góllal bizonyultak jobbnak a Loki legendák. Vajon ezúttal jobban termelik a gólokat a fiatalok ellen vagy...?

De most még nincs vagy! Csak foci van! Úgyhogy aki teheti és kedve is van az látogasson ki a pályákra, mert a felsoroltakon kívül még sok érdekes és izgalmas összecsapás várható a 2022-es szabadtéri kispályás bajnokság második hetén!

Jó játékot, jó szurkolást és hajrá mindenki! És tudjátok! A jutalom a meccs végén ne legyen lom a pálya szélén sem!